Companies

Is your company looking for qualified crew members?

Candidates

Are you looking for a job in inland shipping?

Companies

Looking for Qualified crew to join your inland vessel?

Candidates

Looking for a job in inland shipping?

Unutrasnjom plovidbom sve je počelo za Flexbox Crewing. U samo nekoliko godina, dugogodišnje iskustvo u industriji i inovativni softver pozicionirali su nas kao jednu od glavnih agencija za upravljanje rijekama na europskom tržištu riječnog prometa.

STALNA POSADA

Svaki dan zaposljavamo do dvjesto pomorskih profesionalaca na riječnim brodovima diljem Europe putem naše međunarodne podružnice za posadu u Limassolu i našeg lokalnog servisnog ureda u Nizozemskoj. Naši regruteri su u izravnom kontaktu s mornarima i kapetanima iz različitih zemalja, uključujući Nizozemsku, Poljsku, Njemačku, Češku i Filipine.

Naš glavni prioritet je da naši ljudi odgovaraju poziciji i iskazuju se na profesionalnoj i osobnoj razini. Da bismo pronašli idealne kandidate, koristimo naš interno razvijeni softver za mapiranje i usklađivanje teških vještina i naše iskusne regrute koji procjenjuju osobni aspekt.

Imamo tri opcije za stalnu posadu. Ili ćemo regrutirati posadu da bude zaposlena direktno kod klijenta. ILI ćemo poslati naše ljude na brodove naših klijenata, ili možemo preuzeti ukupno upravljanje posadom na brodu.

Outsourcing zapošljavanje talenta vaše organizacije nam je potrebno.Razvili smo moćan oglasni odbor – JobWave – gdje ćemo promoviratipozicije vaše tvrtke. Plaćate nam naknadu za uspjeh samo kada zaposlite našeg predloženog kandidata. Nakon toga možete ugovoriti i platiti zaposlenika putem svoje redovne infrastrukture.

Možemo poslati radnike, koje imamo prema Flexbox ugovoru, da rade na vašem brodu. Upućeni radnici pružit će vašoj tvrtki fleksibilnost da brzo poveća i smanji vašu radnu snagu. Sve uz izbjegavanje rizika i odgovornosti koje dolaze s izravnim zapošljavanjem. Savršeno za kratkoročna do srednja rješenja. Flexbox također ima AÜG dozvolu za slanje radnika na plovila u njemačkom vlasništvu.

Nudimo ukupno upravljanje posadom. Zaposlit ćemo potrebnu posadu i pobrinuti se za promjene prijevoza / posade i potpunu administraciju plaća. Također ćemo se pobrinuti da svi položaji imaju osoblje u svakom trenutku, kao tijekom bolesti. Neka Flexbox upravlja posadom kako biste se mogli usredotočiti na svoje poslovanje.

Osim ovih opcija, pružamo platne liste i ugovorne usluge putem naših nizozemskih ili ciparskih podružnica. Obratite nam se kako biste razgovarali o svojim jedinstvenim zahtjevima. Snalaženje u složenim zakonima o radu na europskom tržištu unutarnje plovidbe može biti izazovno. Naš cilj je pronaći prilagođeno rješenje za vaše poslovanje.

Jumpers

Svaki brod mora se s vremena na vrijeme nositi s ad-hock potražnjom za posadom. Razlozi za to mogu biti bolest, praznici, nesreće ili jednostavno promjena plana. Pružanje brzih rješenja u takvim slučajevima jedna je od glavnih prednosti Flexboxa. Izgradili smo bazu podataka s više od 1000 profesionalaca u unutrašnjem pomorskom prometu od mornara do kapetana. Neki su samozaposleni skakači s punim radnim vremenom, a drugi vole tu i tamo raditi dodatni tjedan.

Naš interno razvijeni softver pružit će popis prikladnih JUMPERA na temelju zahtjeva za rangiranje i patent, vremenskog okvira, vrste broda i potrebnih jezičnih vještina. Naš tim će pokušati pronaći dostupan kratkospojnik za vaše plovilo u roku od nekoliko sati i učiniti sve što je potrebno kako bi se ublaživač na vašem plovilu na najekonomičniji mogući način. Nazovite nas da razgovaramo o vašim potrebama